Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر جدید اتریش در ایران و رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران راه های توسعه مناسبات تجاری دو کشور را بررسی کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در آغاز این دیدار اشتفان شولتز، سفیر اتریش، به موافقت‌نامه مالی اتریش با ایران و ایجاد خط اعتباری فاینانس اوبربانک برای پروژه‌های اقتصادی در ایران اشاره کرد و این موافقت‌نامه را مقدمه‌ای برای همکاری‌های مالی سایر کشورهای اروپایی با ایران دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اتاق تهران نیز به حضور اتریش در مناسبات اقتصادی و تجاری با ایران در دوره تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: پس از توافق برجام نیز شرکت‌های اتریشی جزء اولین مذاکره‌کنندگان اروپایی با بنگاه‌های ایرانی بودند.
مسعود خوانساری هم با بیان اینکه بخش قابل توجهی از ماشین‌آلات کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی ایران از اتریش تامین می‌شود، افزود: با تلاش دولت و بخش خصوصی، ی رشد و رونق بار دیگر به اقتصاد کشور بازگشته و فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای شرکت‌های اتریشی در ایران فراهم است.
وی همچنین به تبادل هیئت‌های تجاری دو کشور و شناخت بنگاه‌های دو طرف از یکدیگر اشاره کرد و گفت: در ماه آینده هیئت اقتصادی-تجاری متشکل از فعالان اقتصادی بخش خصوصی عضو اتاق تهران برای گفت‌وگو و مذاکره با صاحبان صنایع و بنگاه‌های اتریشی راهی این کشور می‌شود.
سفیر اتریش در تهران نیز با بیان اینکه پیش از قبول این مسئولیت، در وزارت امور خارجه اتریش مسئولیت برنامه‌ریزی برای شرکای اقتصادی ایران را برعهده داشته است، گفت: یکی از وجوه تمایز مناسبات اقتصادی ایران و اتریش ، روابط دیرینه دیپلماسی میان دو کشور است که در دهه‌های اخیر همواره پایدار و رو به جلو بوده است.
اشتفان شولتز با اشاره به اینکه ایران در دوره پیش از تحریم‌ها از شرکای اصلی تجاری اتریش بود، افزود: تلاش می کنیم تا پنج سال آتی بار دیگر مناسبات تجاری دو کشور را احیا کنیم و به سطحی که قبل از تحریم‌ها بود برگردانیم. پس از آن نیز با روندی رو به رشد، شاهد توسعه هر چه بیشتر مراودات اقتصادی دو کشور باشیم.
وی همچنین از برنامه‌ریزی این کشور برای پذیرایی از رییس جمهور ایران در ماه‌های آتی خبر داد و گفت: برغم اجرایی شدن برجام، هنوز موانعی بر سر راه سرمایه‌گذاری‌ های خارجی در ایران وجود دارد که امیدواریم در سفر آقای روحانی و هیئت همراه به اتریش که محور آن اقتصادی است، راهکارهایی برای رفع این موانع اندیشیده شود.
سفیر اتریش در تهران تصریح کرد که فهرستی از موانع پیش روی سرمایه‌گذاری بنگاه‌های اتریشی در ایران را در اختیار دارد که برای بررسی و دستیابی به راهکارهای حل آن، در اختیار اتاق تهران قرار خواهد داد.
رایزن بازرگانی سفارت اتریش در تهران نیز در سخنانی، اعتمادسازی در بنگاه های اتریشی برای حضور در همکاری با شرکت های ایرانی را گام نخست جهت سرمایه‌گذاری در ایران بیان کرد.
«کریستف گراب‌مایر» با اشاره به موافقت‌نامه فاینانس میان اتریش و ایران، گفت: تامین اعتبار پروژه‌های مشترک در ایران، از سوی دولت اتریش تضمین شده است.
اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به دعوت اتاق بازرگانی وین، آبان امسال یک هیئت تجاری به این کشور اعزام می‌کند که سرپرستی آن را علا ء میرمحمد صادقی، نایب‌رئیس اتاق تهران، برعهده دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۴۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟

با امضای چند تفاهم‌نامه میان سازمان منطقه آزاد کیش و سرمایه‌گذاران خارجی، توسعه‌ همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری میان جزیره کیش و کشور ترکیه وارد فاز اجرایی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، زیبایی کیش، شرایط آب وهوایی، شهرسازی جذاب، دسترسی به دریا، قوانین گمرکی در حوزه تولید، واردات وصادرات و امکانات مناسب از جمله مواردی است که به گفته هیات کشور ترکیه باعث علاقمندی سرمایه گذاران وتجار ترک به فعالیت در جزیره کیش شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش جمعه در نشست امضای این تفاهمنامه‌ها با بیان اینکه جزیره کیش به واسطه شرایط آب وهوایی می‌تواند در فصول سرد ترکیه میزبان گردشگران این کشور باشد، گفت: با تو جه به این تفاوت آب وهوایی، دو طرف می‌توانند نقش مکمل درگردشگری وتبادل گردشگر را ایفا کنند.

رحیم سرهنگی با اشاره به شرایط راهبردی و موقعیت جزیره کیش و ارتباط آن با کشورهای حوزه خلیج فارس ودریای عمان ، گفت: که این شرایط، جزیره کیش را به مرکزی برای تجارت بین المللی تبدیل می‌کند.

وی با استقبال از برقراری روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری با ترکیه گفت: همسایگی و قرابت فرهنگی از عواملی است که می‌تواند باعث تقویت ارتباطات تجاری کیش وترکیه شود و درشرایطی که کشورها در تلاشند به قطب‌های تجاری تبدیل شوند ایجاد منافع مشترک می‌تواند کیش وترکیه را به قطب تجاری تبدیل کند.

درادامه این نشست نمایندگان شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران ترکیه ضمن تقدیر از میزبانی شایسته جزیره کیش، وجود مزیت‌های اقتصادی این جزیره را بسیار ارزشمند برشمردند ودرباره اجرای فعالیت های تولیدی، برگزاری رویدادها وجشنواره‌ها و ایجاد نمایشگاهی از برندهای ترک اعلام آمادگی کردند.

زیبایی کیش، شرایط آب وهوایی، شهرسازی جذاب، دسترسی به دریا، قوانین گمرکی درحوزه تولید، واردات وصادرات و امکانات مناسب از جمله مواردی است که به گفته هیات کشور ترکیه باعث علاقمندی سرمایه گذاران وتجار ترک به فعالیت در جزیره کیش شده است.

گفتنی است درپایان این نشست تفاهم نامه همکاری بین امین میرزایی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش و سلمان اردوغان نماینده انجمن موسیاد تهران با هدف افزایش مراودات در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و گردشگری امضاء شد.

نگاهی به کیش به عنوان یک ظرفیت عظیم گردشگری

کیش یکی از جزایر هجده گانه ایران در خلیج همیشه فارس به واسطه ایجاد زیرساخت های گردشگری هم اکنون با 30 نوع خدمت توریستی یکی از مهمترین مراکز گردشگری ایران اسلامی بوده و در دل خود جاذبه هایی با قدمت هزاران ساله تا مدرن ترین تفریحات دریایی، هوایی، ساحلی و طبیعی را جای داده است.

برخلاف تصور جزیره کیش جاذبه های تاریخی متعددی در دل خود جای داده که شهر زیر زمینی کاریز با 2 هزار سال قدمت و شهر تاریخی حریره با بیش از یک هزار سال توانسته جایگاه ویژه ای در دل گردشگران علاقه مند به تاریخ باز کند.

از طرفی مرجان‌های کف دریا و تنوع گونه‌های مختلف جانواران، آبزیان و پوشش گیاهی و درختان آن باعث شده که این جزیره همچون نگینی درخشان در دل گردشگران طبیعت دوست باشد که نظاره و گشت گذار در طبیعت جزیره، کلبه هور، پارک های ساحلی سیمرغ، مرجان، اسکله تفریحی، پارک آهوان و دلفین ها، غواصی در دل آب های نیلگون برای دیدن مرجان ها و انواع آبزیان ساعت ها می تواند آنها را از فکر و خیال زندگی شهری دور کند.

حدود 20 مرکز خرید و بازار بزرگ، تم پارک سنتر (سفر به عصر دایناسورها)، مجموعه پارک زمستانی پنگوئن، تله کابین، تفریحات دریایی همچون پاراسل، شاتل، بانان، فلای برد، اسکی روی آب با قایق و کابل، عکاسی زیر و روی آب و قایق های تند از دیگر امکانات گردشگری کیش است.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • رقص با پرچم فلسطین پس از کسب قهرمانی ووشوی اروپا توسط ورزشکار ترکیه‌ای (فیلم)
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا