Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس برجسته اتریشی انتقاد شدیدی به حمایت‌های یکجانبه دولت خود از اسرائیل وارد کرده و اهتزاز پرچم این رژیم بر فراز ساختمان‌های دولتی را عاملی برای تضعیف موضع بی طرفی این کشور به عنوان مکان برگزاری مذاکرات برجام دانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم پروفسور"هاینس گرتنر"مدیر سابق موسسه سیاست بین‌الملل اتریش (oiip) و استاد دانشگاه وین و آکادمی دیپلماتیک و عضو هیئت مشورتی موسسه بین‌المللی صلح (IIP) در اتریش که در بسیاری دانشگاه های غربی تدریس کرده و از مشاوران وزارت دفاع این کشور نیز هست در گفتگویی با روزنامه اتریشی "استاندارد" به موضع کشورش در قبال درگیری های اخیر بین فلسطینیان و اسرائیل پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره اقدام دولت اتریش در برافراشتن پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان های دولتی این کشور به نشانه همبستگی با رژیم صهیونیستی گفت: من این اقدام اتریش را در یک شرایط جنگی کاملا نامناسب می دانم. یک طرف قضیه محکوم کردن حملات موشکی حماس است، اما ما نمی توانیم کاملا از سیاست های اسرائیل حمایت کنیم. این به معنای نفی این نکته است که اسرائیل محل سکونت اعراب در بیت المقدس را تخلیه کرده است. این امر فلسطینیان را نگران و ناآرام کرده است. وقتی ما به عنوان کشور اتریش پرچم های اسرائیل را به اهتزار در می آوریم این بدین مفهوم است که اقدامات جنگی این رژیم را می پذیریم. ما به این ترتیب به قربانیان اسرائیل ادای احترام کرده و قربانیان فلسطینی را تحقیر می کنیم. به این ترتیب ما به صورت غیر مستقیم حملات روز شنبه به مراکز رسانه‌ای غزه را هم می پذیریم.

این پروفسور اتریشی در ادامه این مصاحبه تاکید کرد که برافراشتن پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان های دولتی بازگشت دولت از سیاست بی طرفی البته نه از نظر قانونی بلکه از نظر سیاسی است. بعلاوه این به مفهوم رویگردانی از راه حل دو دولتی برای حل این مناقشات است که اتریش سال ها حامی آن بوده است. این امر باعث می شود موضع اتریش به عنوان یک میانجی چه در این مناقشات و چه در مناقشات آینده اعتبار خود را از دست بدهد.

وی درباره مواضع دیگر کشورهای اروپایی در قبال این مناقشات هم گفت: هیچ کشوری نباید در یک درگیری مسلحانه طرف هر یک از احزاب درگیر را بگیرد تا زمانی که هیچ توافقی ایجاد نشده است. ما هم به عنوان یک کشور بی طرف نباید طرف یک حزب جنگی باشیم.

این پروفسور اتریشی در بخش دیگری از این گفتگو تاکید کرد : به اعتقاد من نیازی نیست که در یک اقدام جنگی اتریش بدون قید و شرط از اسرائیل حمایت کند.

وی در ادامه به نقش اتریش در مذاکرات هسته‌ای با ایران پرداخته و گفت: این یک موفقیت دیپلماسی برای اتریش بود که مذاکرات در این باره در اتریش برگزار شد. مذاکرات (برای احیای برجام) اخیرا در مسیر مثبتی و البته آرام پیش می رود. اقدام اتریش در اهتزار پرچم اسرائیل بدون شک وین را به عنوان مکان برگزاری این مذاکرات تضعیف کرده است.

وی اقدام ظریف در لغو سفر به وین به دلیل اهتزاز پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان های دولتی اتریش را منطقی دانسته و گفت: ظریف نمی توانست به وزارت خارجه اتریش برود که پرچم اسرائیل بر فراز آن به اهتزار درآمده است.

واکنش اتریش به لغو سفر ظریف/ بالاگرفتن انتقادهای داخلی از اهتزاز پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان‌های دولتی وین تظاهرات گسترده علیه جنایات رژیم صهیونیستی در پایتخت اتریش+تصاویر خبرنگار اتریشی: سفر ظریف به وین لغو شد

پروفسور گرتنر در بخش پایانی این مطلب تاکید کرد که اتریش باید به راه حل دو دولتی بر اساس مرزهای 1967 بین فلسطین و اسرائیل بازگردد.

سفر محمد‌جواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه 25 اردیبهشت به وین پایتخت اتریش لغو شد. وی قرار بود در ادامه تور اروپایی خود با "آلکساندر شالنبرگ"، همتای اتریشی‌اش دیدار کند.

رسانه‌های اتریشی روز شنبه دلیل لغو سفر وزیر امور خارجه ایران را برافراشته شدن پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان‌های دولتی این کشور و همچنین وزارت خارجه اعلام کردند.

سباستین کورتس، صدراعظم اتریش، روز جمعه در توئیتی با اشاره به درگیری‌های اخیر اسرائیل و فلسطینیان، برافراشته شدن پرچم اسرائیل را نشانه همبستگی اتریش با اسرائیل خواند.

اهتزاز پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان‌های دولتی در اتریش با انتقادهای داخلی هم همراه بوده است. حزب سبز اتریش به‌عنوان شریک صدراعظم در دولت ائتلافی هم انتقاد شدیدی به این مسئله وارد کرده و "اوا ارنست دتسیدزیک"، سخنگوی سیاست خارجی این حزب در این باره در گفتگو با یک رسانه چاپ این کشور گفت: اهتزاز پرچم رژیم دیگری که در یک جنگ احتمالی قرار دارد لازم نبود.

وی تأکید کرد که اتریش به‌عنوان یک مکان مذاکره و منطقه‌ای بی‌طرف در زمینه مذاکرات نقش مهمی را ایفا می‌کند. وی آرزو کرد که اتریش همین گونه باقی بماند.

"نوربرت هوفر"، از سیاستمداران بلندپایه حزب آزادی اتریش هم به برافراشته شدن پرچم‌های رژیم صهیونیستی بر فراز دفتر صدراعظمی و وزارت امور خارجه اتریش انتقاد وارد کرده با اشاره به موضع بی‌طرفانه اتریش گفت: حالا این مسئله اهمیت دارد که از این بی‌طرفی حمایت شود و در اولویت قرار گیرد.

وی همچنین گفت: اتریش به‌عنوان یک منطقه بی‌طرف باید محلی برای میانجیگری و ایجاد صلح باشد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا رژیم صهیونیستی اسرائیل برجام اتحادیه اروپا رژیم صهیونیستی اسرائیل برجام اهتزاز پرچم اسرائیل اتریش به عنوان عنوان یک بی طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۶۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت و شنود/ گاوش کو؟!

چه کسی باور می‌کرد شاهد روزی باشیم که دیدگاه جمهوری اسلامی ایران برای محو اسرائیل به شعار و خواسته توده‌های عظیم مردم در جای جای دنیا تبدیل شود؟

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: از انتفاضه بزرگ و فراگیر ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و سایر کشورها چه خبر؟!

گفتم: دانشجویان و اساتید با وجود سرکوب شدید دولت‌ها صحنه را ترک نکرده و حالا دیگر خواستار محو اسرائیل از صحنه روزگار شده‌اند.

گفت: چه کسی باور می‌کرد شاهد روزی باشیم که دیدگاه جمهوری اسلامی ایران برای محو اسرائیل به شعار و خواسته توده‌های عظیم مردم در جای جای دنیا تبدیل شود؟

گفتم: نشریه «‌هیل‌» وابسته به کنگره آمریکا نوشته است؛ ایران نیروهای خود را در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا متمرکز کرده است. دانشجویان در کارولینای شمالی، پرچم آمریکا را آتش زده‌اند و به جای آن پرچم فلسطین را برافراشته‌اند و...

گفت: دیگه چه خبر؟!

گفتم:‌ نیروهای نظامی آمریکا به درون دانشگاه‌ها لشکرکشی کرده‌اند و دانشجویان و اساتید معترض را بعد از ضرب و شتم شدید دستگیر کرده و با اتوبوس به زندان‌ها منتقل می‌کنند!

گفت: پس آن همه شعار حقوق بشر! و دموکراسی! و آزادی بیانشان! چی شد؟!

گفتم: دانش‌آموزی به پدرش گفت؛ بابا جون ببین چه منظره قشنگی کشیده‌ام؟ پدرش گفت؛ آفرین پسرم! چی کشیدی؟ پسرش گفت؛ یک گاو که داره توی چمنزار علف می‌خوره. پدر به ورقه سفید نگاه کرد و با تعجب پرسید؛ علفش کجاست؟ گفت؛ گاوه خورده!

پرسید؛ پس گاوش کو؟ گفت؛ خُب علف‌ها را خورده و رفته دیگه!

دیگر خبرها

  • اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه میشیگان/ پلیس آمریکا به دانشگاه ویرجینیا یورش برد
  • تجلیل از قهرمان یخ‌نوردی جهان در صحن علنی شورای شهر اصفهان
  • گفت و شنود/ گاوش کو؟!
  • (ویدئو) اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا
  • جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس غزه
  • جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • واکنش کرملین به مذاکرات «صلح اوکراین» در سوئیس در غیاب روسیه!