Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پروفسور اتریشی با انتقاد از اقدام کشورش برای برافراشتن پرچم رژیم صهیونیستی بر فراز چند ساختمان اداری در وین، تاکید کرد که این کار، موضع اتریش به عنوان میزبان مذاکرات بر سر احیای برجام را تضعیف کرده است.

به گزارش ایسنا، هاینس گرتنر استاد دانشگاه در حوزه سیاسی و کارشناس موسسه بین المللی صلح در وین در گفت وگو با نشریه استاندارد در پاسخ به سوالی درباره اقدام وین برای به اهتزاز درآوردن پرچم رژیم صهیونیستی بر ساختمان های اداری، به شدت از این کار به ویژه در شرایط کنونی انتقاد کرد و گفت که این، بدان معنی است که اتریش از اقدامات جنگی اسرائیل علیه فلسطینیان حمایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تاکید کرد: چنین اقدامی با رویکرد بی طرفانه اتریش، به ویژه از لحاظ سیاسی منافات دارد. هیچ کشوری مجبور نیست که در شرایط جنگ و زمانی که یک متحد به شمار نمی آید به این شکل طرف یکی از کشورهای درگیر را بگیرد.

این پروفسور اتریشی افزود: ما نیز به عنوان یک کشور بی طرف نباید به هیچ وجه از یکی از طرف های درگیر حمایت کنیم.

پروفسور گرتنر همچنین در پاسخ به سوالی درباره نقش اتریش در مذاکرات هسته‌ای با ایران به عنوان میزبان و اینکه اقدام وین چه تاثیری در این مسئله دارد، گفت: این یک موفقیت دیپلماسی برای اتریش بود که این مذاکرات در اتریش و اتفاقا بنا به خواست ایران برگزار شد. مذاکرات نیز به تازگی در مسیری مثبت و البته به آرامی پیش می رود. به اهتزار درآوردن پرچم اسرائیل بدون شک وین را به عنوان میزبان برگزاری این مذاکرات تضعیف کرده است.

وی خاطر نشان کرد: واضح است که محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه ایران نمی توانست به وزارت خارجه اتریش که پرچم اسرائیل بر فراز آن به اهتزار درآمده است، برود.

به گزارش ایسنا، وزیر امورخارجه کشورمان که این روزها برای دیدار با مقامات چند کشور اروپایی به اروپا سفر کرده است، سفر خود به اتریش را در اعتراض به اقدام این کشور در قرار دادن پرچم رژیم صهیونیستی بر فراز ساختمان های دولتی در وین لغو کرد.

رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته با بمباران بخش هایی از نوار غزه جان تعداد زیادی از مردم غیرنظامی و بی گناه فلسطین، شامل زنان و کودکان را گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد جواد ظريف اتريش رژيم صهيونيستي مذاكرات وين برجام رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۷۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه میشیگان/ پلیس آمریکا به دانشگاه ویرجینیا یورش برد
  • تجلیل از قهرمان یخ‌نوردی جهان در صحن علنی شورای شهر اصفهان
  • آخرین وضعیت مذاکرات آتش‌بس میان حماس و اسرائیل در قاهره
  • (ویدئو) اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • از پیشرفت در مذاکراه تا ضرب‌الاجل اسرائیل/ گفتگو در مرز خوش‌‎بینی و بدبینی جریان دارد
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • خبر‌ها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح
  • خبرها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح
  • لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل