Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه اتریش تأکید کرد که زمان در حال اتمام است و برخی مسائل مهم در زمینه احیای برجام همچنان باز و مبهم است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، "الکساندر شالنبرگ"، وزیر امور خارجه اتریش در گفتگویی با یک رسانه این کشور به مذاکرات برای احیای برجام پرداخته تأکید کرد که اگرچه آمریکا و ایران هنوز مستقیماً با هم گفتگویی نداشته‌اند اما تلاش قدرتمندانه هر دو طرف برای پیشبرد این مذاکرات را احساس می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین گفت: با این حال زمان در حال اتمام است و مسائل اساسی همچنان باز و مبهم است.

شالنبرگ همچنین با اشاره به اینکه اتریش از مدت‌ها قبل مبنای مذاکرات خوبی با ایران داشته است درباره بهبود سریع وضعیت دو زندانی اتریشی در ایران از این طریق ابراز امیدواری کرد.

"الکساندر شالنبرگ"، وزیر امور خارجه اتریش روز گذشته در بخش دیگری از سخنانش از اقدام دولت در برافراشتن پرچم اسرائیل بر فراز دفتر صدراعظمی و ساختمان وزارت امور خارجه به‌عنوان واکنشی به جنگ غزه حمایت کرده گفت: این یک علامت کاملاً آشکار همبستگی با اسرائیل با توجه به شلیک هزاران موشک از طرف گروه فلسطینی حماس به سرزمین‌های اشغالی بود.

وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: ما در عین حال خواهان یک راه‌حل دو‌دولتی و شرایطی هستیم که فلسطین و اسرائیل در آن بتوانند در صلح زندگی کنند.
وی اهتزاز پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان‌های دولتی را علامت عدم همبستگی کشورش با فلسطینیان ندانست.

این اقدام اتریش علاوه بر انتقادهای خارجی با انتقادهای داخلی زیادی هم همراه بود.

رئیس جمهور سابق اتریش شدیداً به اهتزاز پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان‌های دولتی و حمایت‌های یکجانبه وین از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد وارد کرد.

وی انتقاد شدیدی به برافراشته شدن پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان‌های دولتی از جمله دفتر صدراعظم و وزارت امور خارجه در کشورش وارد کرده گفت: به‌جای اهتزاز پرچم بهتر بود در اروپا به‌دنبال متحد برای یک ابتکار عمل صلح قدرتمندانه اروپایی بودیم و روی مبنای سیاسی، اقتصادی و اخلاقی در این راستا کار می‌کردیم.

سباستین کورتس، صدراعظم اتریش و الکساندر شالنبرگ، وزیر امور خارجه اتریش روز جمعه گذشته و هم‌زمان با جنگ غزه، حملات موشکی نیروی مقاومت فلسطین، حماس را که برای دفاع از خود انجام می‌گرفت محکوم کرده با اعلام همبستگی با رژیم صهیونیستی پرچم‌های اسرائیل را بر فراز ساختمان صدراعظمی و وزارت امور خارجه برافراشتند.

حزب سبز اتریش هم به‌عنوان شریک صدراعظم در دولت ائتلافی هم انتقاد شدیدی به این مسئله وارد کرد و "اوا ارنست دتسیدزیک"، سخنگوی سیاست خارجی این حزب در این باره در گفتگو با یک رسانه چاپ این کشور گفت: اهتزاز پرچم رژیم دیگری که در یک جنگ احتمالی قرار دارد لازم نبود.

"نوربرت هوفر"، از سیاستمداران بلندپایه حزب آزادی اتریش هم به برافراشته شدن پرچم‌های رژیم صهیونیستی بر فراز دفتر صدراعظمی و وزارت امور خارجه اتریش انتقاد وارد کرده با اشاره به موضع بی‌طرفانه اتریش گفت: حالا این مسئله اهمیت دارد که از این بی‌طرفی حمایت شود و در اولویت قرار گیرد.

شالنبرگ در بخش دیگری از گفتگوی خود با رسانه اتریشی پیش‌بینی کرد که با فروکش کردن بحران کرونا و آغاز تابستان هجوم مجدد پناهندگان هم آغاز شود.
وی اعلام کرد: در زمان حاضر یک قرارداد جدید پناهندگی در اروپا در حال مذاکره است.
شالنبرگ گفت: تا زمانی که این معاهده مورد توافق قرار نگیرد بحث‌ها درباره مهاجران ادامه خواهد داشت.
وی تقسیم پناهندگان در اروپا را راه‌حل مسئله ندانست و گفت: این طور نمی‌تواند باشد که بخش بزرگی از اعضای اروپایی کاملاً این سیستم تقسیم را ترک کنند و به هیچ وجه کمک نکنند و تنها 5 تا 10 کشور از جمله اتریش بار پناهندگان را بر دوش کشند.

وزیر امور خارجه اتریش گفت: ما باید به حفاظت از مرزهای خارجی اروپا، مشارکت با کشورهای ترانزیتی و همکاری‌های توسعه‌ای با کشورهای مبدأ توجه کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به مناسبات با روسیه پرداخته با اشاره به متشنج بودن روابط اروپا با این کشور گفت: اتریش همواره برای برقراری مذاکرات با مسکو تلاش می‌کرده است.
وی در عین حال گفت: اما نمی‌توان سلسله اقدامات تحریک‌آمیز را که مسکو علیه این اتحادیه به‌راه انداخته است نادیده گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: الکساندر شالنبرگ احیای برجام مذاکرات برجام وزیر امور خارجه اتریش پرچم اسرائیل بر فراز وزارت امور خارجه بر فراز ساختمان بخش دیگری اهتزاز پرچم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۷۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه توجه به امور فرهنگی از اولویت‌های مهم است، گفت: در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاه‌ها حتی شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و وزارتخانه‌های مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در جلسه شورای اداری استان هرمزگان، اظهار کرد: نسبت به سفر قبلی خود به استان هرمزگان در اسفند ۱۴۰۰ شاهد هستم که این استان به لحاظ شاخص‌های مشخصی از جهات گوناگون پیشرفت‌های محسوسی داشته است. به طور مشخص وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان همچون سایر مناطق کشور به طرز چشمگیری بهبود یافته است؛ البته همچنان نواقص و کاستی‌هایی در این حوزه وجود دارد که باید برای رفع آنها اقدامات عاجلی را در دستور کار قرار دهیم.

رئیس عدلیه بیان داشت: ما مسئولان باید با روحیه جهادی و حضور میدانی و تعریف شده و هدفمند در میان مردم، پیوسته دغدغه رفع مشکلات آنها را داشته باشیم. با صرف در اتاق نشستن و دریافت گزارشات نمی‌توانیم مسائل و مشکلات مردم را به طور کامل درک کنیم. البته هدف ما از حضور بدون واسطه در میان مردم و شنیدن مستقیم مشکلات و مسائل آنها، کار تبلیغاتی نیست که اگر چنین باشد قدام ما برکت ندارد و کاری جلو نمی‌رود. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، گفت:  مشارکت مردم در امر مهم جهش تولید که شعار و هدف اساسی سال است با حرف زدن محقق نمی‌شود بلکه باید زمینه‌ها و بسترهای مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم کنیم؛ در این رابطه دولت باید از تصدیگری خود بکاهد و بر حمایتگری و نظارت خود بیفزاید.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: طی مدت اخیر اتفاقاتی در صحنه جهانی و منطقه‌ای رخ داد که به واسطه آن اتفاقات، جایگاه نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی و منطقه‌ای ارتقاء محسوسی پیدا کرد و بر بازدارندگی و عزت و شوکت نظام ما در منطقه و دنیا افزوده شد؛ بر همین اساس باید از این فرصت پیش آمده بهره بگیریم و ارتباطات وثیق و تعریف شده خود را با کشورهای منطقه‌ای و غیر منطقه‌ای توسعه و عمق ببخشیم.

رئیس قوه قضائيه تصریح کرد: مردم ما شایسته خدمت بیشتر هستند، امروز این مردم در زمینه‌های مختلف معیشتی و تامین مسکن و برخی امور فرهنگی با مسائل و مشکلاتی مواجه هستند؛ همه ما مسئولان و کارگزاران برای رفع این مسائل و مشکلات باید نهایت تلاش خود را به کار بگیریم. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، اظهار کرد:  موضوعات فرهنگی، اقتصادی و امنیتی بر یکدیگر تاثیر و تأثر دارند؛ توجه به امور فرهنگی از اولویت‌های مهم است؛ در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاه‌ها حتی شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و وزارتخانه‌های مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.

رئیس عدلیه گفت: امروز دشمن اخلاق و فرهنگ و آموزه‌های دینی و اسلامی ما را هدف گرفته است لذا اگر به مقوله فرهنگی توجه نکنیم ممکن است تبعات این امر به مقولات امنیتی نیز سرایت کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز قاچاق یکی از مشکلات کشور است؛ ما از یک طرف در مقوله بنزین با ناترازی در تولید و مصرف مواجهیم و از طرفی دیگر در کشور ما بنزین و گازوئیل قاچاق می‌شود. باید تلاش کنیم این مشکل را رفع کنیم.

رئیس قوه قضائيه خاطرنشان کرد: امروز نیروهای مسلح ما به پیشرفت‌های چشمگیر و بزرگی نائل شده‌اند و نکته قابل تامل آنکه این پیشرفت‌های چشمگیر در زمان تحریم‌ها صورت گرفته است. حال موضوع این است که آیا ما در عرصه‌های دیگر نظیر خودروسازی نیز نمی‌توانیم به پیشرفت‌هایی همچون پیشرفت‌های چشمگیر عرصه دفاعی نائل بیاییم.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه دوستی استاندار هرمزگان ضمن قدردانی از پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در خصوص عمده‌ترین مسائل این استان به ویژه در حوزه تجارت اظهار کرد: ‍ اقدامات دادگستری استان هرمزگان طی دو سال اخیر به ویژه در حوزه‌هایی نظیر مقابله با قاچاق سوخت، ساماندهی وضعیت گمرک و اموال تملیکی، مقابله با زمین‌خواری و همچنین صدور اسناد اراضی ملی و زراعی، اقدامات شایان توجهی بوده است. 

وی در ادامه بیان داشت:  ما در استانداری هرمزگان امور خود را در چهار حوزه مبنایی عمران و زیرساخت، اقتصادی، مردمی‌سازی اقتصاد و مردم‌یاری به پیش می‌بریم.

استاندار هرمزگان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وجود چالش آب در این استان، گفت: پیش از استقرار دولت سیزدهم به ۴۰۰ روستای استان هرمزگان با تانکر آبرسانی می‌شد که در حال حاضر این رقم به ۱۵۰ روستا رسیده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «عبادی‌زاده» نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن قدردانی از سفر بدون تشریفات رئیس قوه قضاییه به این استان، به بیان برخی مشکلات و چالش‌های مردم هرمزگان در حوزه‌های مربوط به اراضی و قاچاق سوخت پرداخت. 

«آشوری» رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از روند مستمر بازدیدهای میدانی رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: انجام بازدیدهای میدانی و گفتگوی چهره به چهره با مردم و مسئولان، تا حد قابل توجهی در کاهش هزینه‌ها، جلوگیری از اتلاف منابع و تقویت سرمایه اجتماعی نظام، موثر خواهد بود. 

«قویدل» مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی این استان اظهار کرد: طی حدود دو سال و نیم گذشته، هزار و ۵۰۰ کلاس درس در مناطق مختلف استان هرمزگان به بهره‌برداری رسیده است.

«الماس‌نژاد» مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به همراهی و همگامی این اداره کل با دادگستری استان هرمزگان گفت: در حال حاضر و در‌ نتیجه تلاش‌های صورت گرفته، استان هرمزگان دارای بیش از ۷۵ بندر با مساحتی بالغ بر دو هزار و ۴۰۰ هکتار هکتار است.

«مویدی» مدیر کل شیلات و جهاد کشاورزی استان هرمزگان نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از وضعیت ۱۶۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان و چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی آن پرداخت.

دیگر خبرها

  • تاکید ایران بر پیگیری جنایات و محاکمه سران رژیم اسرائیل
  • تاکید امیرعبداللهیان بر پیگیری جنایات و محاکمه سران رژیم اسرائیل
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • ملاقات وزرای خارجه ایران و مصر در گامبیا/ اهتمام قاهره برای تداوم گفتگو با تهران
  • گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مصر در گامبیا
  • دیدار امیرعبداللهیان با همتای مصری | تشکر ایران از موضع مصر در محکومیت جنایات اسرائیل
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • از متن پیشنهادی آتش بس میان حماس و اسرائیل چه می دانیم؟/ تنش زدایی در چند مرحله صورت می گیرد/ سرنوشت غزه پس از جنگ همچنان مبهم است / مرحله اول معامله 40 روزه خواهد بود
  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند