Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه اتریش بار دیگر از اهتزاز پرچم رژیم صهیونیستی بر فراز ساختمان‌های دولتی این کشور در دوران جنگ غزه حمایت کرده و در موضعی متناقض کشورش را میانجی بی‌طرف برای حل مناقشات بین فلسطین و اسرائیل دانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی "دی پرسه"، "الکساندر شالنبرگ"، وزیر امور خارجه اتریش با وجود انتقادهای زیادی که به اقدام وین در اهتزار پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان های دولتی در دوران جنگ غزه وارد شد، همچنان بر نقش یک میانجی بی طرف برای حل این مناقشات از طرف کشورش تاکید کرده و گفت: هدف ما همچنان تغییر نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما می خواهیم که دو ملت در صلح و امنیت با هم زندگی کنند. این خط و مشی اصلی اتریش و همچنین اتحادیه اروپا است.

وی که در گفتگو با یک رسانه چاپ این کشور سخن می گفت تصریح کرد: برای ما مناسبات خوب و قابل اعتماد هم با جهان عرب و هم با اسرائیل اهمیت دارد. این موضوع برای ما یا این و یا آن نیست.

وزیر امور خارجه اتریش همچنین شرایط در خاورمیانه را عامل نگرانی های بزرگ ارزیابی کرده و در تداوم حمایت های یکجانبه خود از اسرائیل گفت: برای بیش از هزار موشکی که حماس و دیگر گروه های تروریستی از غزه به اسرائیل شلیک کرده اند هیچ توجیهی وجود ندارد.

شالنبرگ همچنین گفت که درباره گزارشات درباره حمله به شهروندان یهود و عرب در سرزمین های اشغالی بسیار حیرت زده است. وی تاکید کرد که این گونه خشونت ها باید فورا متوقف شود و این گونه حملات به هیچ عنوان قابل توجیه نیست.

فارن پالسی: سامانه گنبد آهنین اسرائیل، همیشه پابرجا نخواهد ماندوزیر دفاع آمریکا: به برتری نظامی اسرائیل پایبندیمتلاش کابینه ائتلافی جدید اسرائیل برای تغییر ریاست کنست

وی در دفاع از اقدام اتریش در برفراشتن پرچم اسرائیل گفت: ما به نشانه همبستگی خود با اسرائیل پرچم این رژیم را بر فراز وزارت امور خارجه برافراشتیم و قاطعانه از امنیت اسرائیل حمایت می کنیم.

اهتزار پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان های دولتی اتریش در دوران جنگ اخیر غزه با انتقادهای داخلی و خارجی زیادی همراه بود.

گروهی از سفرای کشورهای عربی در نامه‌ای به "الکساندر شالنبرگ"، وزیر امور خارجه اتریش از موضع گیری دولت ائتلافی اتریش در مناقشات اخیر بین فلسطین و اسرائیل شکایت کردند.

در این نامه انتقاد آمیز که روزنامه "دی پرسه" چندی پیش آن را منتشر کرد آمده است: حمایت نمایشی از یک قدرت اشغالگر که قوانین حقوق بشری و بین‌المللی را نقض می کند نه تنها با موضع بی طرفانه سنتی اتریش مغایرت دارد بلکه حقوق انسانی اساسی و شهروندی مردم فلسطین را نقض می کند.

این نامه تند و انتقاد آمیز توسط "محمد سمیر کوبا" رئیس ماموریت اتحادیه عرب در وین و محمد مژغانی، سفیر تونس که ریاست شورای نمایندگان عرب در وین را بر عهده دارد هم امضا شده است. این نامه به نمایندگی از سفرای 17 کشور عربی در وین به شالنبرگ نوشته شد.

این دیپلمات ها در وین با لحنی بسیار تند و انتقاد آمیز دولت را متهم کردند که در برابر خشونت بی اندازه اسرائیل علیه فلسطینیان بی گناه که به مرگ 58 کودک و 34 زن منجر شد سکوت کرده است. در این نامه آمده بود که این با موضع اتریش در قبال مسائل بشر دوستانه سازگار نیست.

این دیپلمات های عرب مسئول تشدید مناقشات در منطقه را رژیم صهیونیستی دانستند و اعلام کردند که این تنش ها نتیجه مستقیم اقدامات اسرائیل است که فلسطینیان را از حق تعیین سرنوشت خود محروم کرده و قوانین بین‌المللی را نقض می کند.

سفرای کشورهای عربی در پایان این نامه انتقاد آمیز از اتریش درخواست کردند به روح دوستی تاریخی با کشورهای عربی و موضع بی طرفی خود بازگردد. این نامه در تاریخ 21 ماه می و 11 روز بعد از پایان جنگ غزه و آغاز آتش بس پست شده است..

سباستین کورتس، صدراعظم اتریش و الکساندر شالنبرگ، وزیر امور خارجه اتریش در جریان جنگ غزه حملات موشکی نیروی مقاومت فلسطین، حماس را که برای دفاع از خود انجام می‌گرفت محکوم کرده با اعلام همبستگی با رژیم صهیونیستی پرچم‌های اسرائیل را بر فراز ساختمان صدراعظمی و وزارت امور خارجه برافراشتند.

اهتزاز پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان‌های دولتی در اتریش با انتقادهای خارجی و داخلی زیادی همراه بوده است. حزب سبز اتریش هم به‌عنوان شریک صدراعظم در دولت ائتلافی انتقاد شدیدی به این مسئله وارد کرده و "اوا ارنست دتسیدزیک"، سخنگوی سیاست خارجی این حزب در این باره گفت: اهتزاز پرچم رژیم دیگری که در یک جنگ احتمالی قرار دارد لازم نبود.

با این همه دولت اتریش همچنان در اظهارات مختلف از این موضع یکجانبه و بی شرمانه خود حمایت می کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اسرائیل رژیم صهیونیستی اسرائیل بر فراز ساختمان های دولتی وزیر امور خارجه اتریش رژیم صهیونیستی پرچم اسرائیل انتقاد آمیز جنگ غزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۷۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رژیم صهیونیستی به تصمیم ترکیه برای تعلیق مبادلات تجاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رژیم صهیونیستی به تصمیم ترکیه برای تعلیق مبادلات تجاری دو جانبه با هدف اعلام حمایت از ملت فلسطین و توقف تجاوز به نوار غزه واکنش نشان داد.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حال بررسی اعمال تحریم‌ها علیه ترکیه به دلیل نقض قراردادهای تجاری بین دو طرف است.

این وزارتخانه افزود که تل آویو در اقدامی تلافی‌جویانه تصمیم به کاهش سطح روابط اقتصادی میان ترکیه و تشکیلات خودگردان فلسطین و نوار غزه گرفته است.

این موضع‌گیری رژیم صهیونیستی در حالی است که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه گفت که کشورش درها را به روی مبادلات تجاری با اسرائیل بسته و تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری بین دو طرف دیگر وجود خارجی ندارد.

وی افزود: اسرائیل تاکنون ۴۰ تا ۴۵ هزار فلسطینی را با وحشیگری تمام به قتل رسانده است و منطقی نیست که ما به‌عنوان مسلمان در برابر اتفاقاتی که می‌افتد، دست بسته بمانیم.

اردوغان خاطرنشان کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بی‌رحم است و این بی‌رحمی را علیه کودکان، زنان و سالمندان در غزه نشان داد.

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه تمام غرب به رهبری آمریکا به نفع اسرائیل کار می‌کند، تصریح کرد: همه این ظرفیت‌ها را بسیج کردند و مردم ضعیف فلسطین را رها کردند تا در برابر بمب‌های اسرائیل جان خود را از دست بدهند، بنابراین ما دیگر تحمل این وضعیت را نداشتیم و ۹.۵ میلیارد دلار حجم تجارت دوجانبه را نادیده گرفتیم و درهای تجارت با اسرائیل را بستیم.

وی افزود: تعلیق مبادلات تجاری با اسرائیل با هدف اجبار این رژیم به آتش‌بس در غزه است. اکنون ما یک هدف داریم: مجبور کردن دولت نتانیاهو که با حمایت غرب از کنترل خارج شده است، به آتش‌بس. این اقدام ترکیه الگویی برای کشورهای دیگر خواهد بود که از وضعیت کنونی ناراحت هستند.

اردوغان همچنین گفت: ما نه به دنبال خصومت و درگیری با هیچ کشوری در منطقه خود هستیم و نه می‌خواهیم شاهد درگیری و خونریزی در هیچ جایی باشیم.

کد خبر 6096000

دیگر خبرها

  • ادعای شورای امنیت اسرائیل درباره یحیی السنوار
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • مشاور امنیت رژیم صهیونیستی: صحبت درباره پساجنگ در غزه مضحک است
  • ادعای شورای امنیت داخلی اسرائیل درباره یحیی السنوار
  • بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است
  • واکنش رژیم صهیونیستی به تصمیم ترکیه برای تعلیق مبادلات تجاری
  • ادعای رژیم صهیونیستی درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری
  • ادعای تل‌آویو درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری
  • چراغ سبز لندن به تداوم همکاری‌های تسلیحاتی با اسرائیل